Over RAPPEL

RAPPEL is Remko Appel; een gedreven en betrokken onderwijsadviseur, coach en interimmanager.

RAPPEL staat voor open communicatie, resultaatgerichtheid en stelt de vraag en de klant centraal. Op een verfrissende en energieke wijze werk ik samen met de klantom de afgesproken doelen te behalen.

RAPPEL kan mensen in beweging krijgen, is veelzijdig en kan out-of the box (mee)denken.

Remko Appel

Remko Appel heeft 10 jaar gewerkt als leerkracht van groep 1-2 en adjunct-directeur van een basisschool. Daarna heeft hij bij verschillende onderwijsadviesbureaus gewerkt als adviseur en manager. In 2012 heeft hij RAPPEL opgericht en is gespecialiseerd in werken met het jonge kind (0-6 jaar).

Onderwijsadviesbureau

RAPPEL is een onderwijsadviesbureau. Remko Appel werkt met directies, leidinggevenden en medewerkers van dagverblijven, de peuteropvang en groep 1-2 samen in het samenstellen en uitvoeren van een beredeneerd aanbod voor het jonge kind. Samen werken we aan het (opbrengst)bewust handelen van pedagogisch medewerkers en leerkrachten. We sluiten aan bij de wijze waarop jonge kinderen ontwikkelen en leren. Individuele coaching en (video interactie) begeleiding van pedagogisch medewerkers/ leerkrachten kan een onderdeel van de begeleiding zijn.

Een traject kan bestaan uit een workshop tot een traject van een of meer schooljaren met meerdere bijeenkomsten en begeleiding op locatie.

RAPPEL werkt op maat en incompany.

RAPPEL is samenwerkingspartner/ trainer voor onder andere de volgende programma’s:

Samenwerkingspartners

RAPPEL werkt samen met onder andere:

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Remko Appel.

E-mailadres:

info@r-appel.nl

Telefoonnummer:

06 5477 4817