Waardse Kids

Remko van Rappel is een inspirerende trainer voor de kinderopvang.

Remko van Rappel is een inspirerende trainer voor de kinderopvang. Bij verschillende trainingen heb ik gezien hoe hij pedagogisch medewerkers kan boeien, zelfs later op de avond, prikkelende vragen kan stellen waardoor medewerkers gaan nadenken over hun eigen overtuigingen en handelen en kan inspireren om nieuwe dingen uit te proberen.

Het is verfrissend om een mannelijke trainer in te zetten in deze vrouwenwereld, met een eigen kijk op kinderen. Remko is theoretisch goed onderbouwd en kan in zijn trainingen theorie en praktijk goed koppelen. Hij komt met inspirerende voorbeelden die direct toepasbaar zijn in de praktijk. We zien bij onze medewerkers na de trainingen dat zij anders kijken, denken en handelen. En, niet onbelangrijk, Remko zorgt voor humor tijdens zijn trainingen zodat men geboeid en betrokken blijft.
Remko denkt goed mee om trainingen aan te passen aan de organisatie, en is hij altijd bereid om mee te denken of advies te geven over (vervolg)trajecten. Kortom, bij Waardse Kids werken wij graag samen met Rappel.

Jessica Verhoog, pedagogisch coach & beleidsmedewerker Waardse Kids, Schoonhoven